Celebrity

28 Αυγούστου 2024 19:05

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Το bachelorette πάρτι λίγο πριν τον γάμο της με Γιώργο Δερβίση

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Το bachelorette πάρτι λίγο πριν τον γάμο της με Γιώργο Δερβίση

-

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Ιζαμπέλλα Φούλοπ με τον πολίστα και αργυρό Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Γιώργο Δερβίση.

Η ηθοποιός, που την χρονιά που μας πέρασε είδαμε στο «Προξενιό της Ιουλίας», λίγο πριν τον γάμο της με τον αγαπημένο της ταξίδεψε μαζί με τις φίλες της στη Σέριφο για το bachelorette πάρτι.

Διαβάστε επίσης! Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ αποχαιρετά την Δέσπω

Μάλιστα, η Ιζαμπέλλα Φούλοπ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε στους ακολούθους της κάποια στιγμιότυπα από το bachelorette πάρτι στο νησί των Κυκλάδων.

 «Η τελευταία φωτογραφία δείχνει πώς πρέπει να τελειώνει κάθε bachelorette… Ευχαριστώ τους φίλους και την οικογένειά μου που δημιουργήσαμε μαζί τις καλύτερες αναμνήσεις», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Θυμίζουμε πως η Ιζαμπέλλα Φούλοπ και ο Γιώργος Δερβίσης μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ ο πολίστας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του τον Νοέμβριο του 2022.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)