Celebrity

28 Αυγούστου 2024 17:00

Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής: Ξεσπούν με αφορμή τη θέση πάρκινγκ ΑΜΕΑ - "Αυτό που έγινε σήμερα ξεπέρασε κάθε φαντασία"

Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής: Ξεσπούν με αφορμή τη θέση πάρκινγκ ΑΜΕΑ - "Αυτό που έγινε σήμερα ξεπέρασε κάθε φαντασία"

-

Μια ανάρτηση έκαναν στα social media η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής και ξέσπασαν με αφορμή ένα περιστατικό που βιώσαν έξω από το σπίτι τους.

Ένας ασυνείδητος οδηγός είχε παρκάρει στην αναπηρική θέση που δικαιούται ο Γιάννης Σεβδικαλής. Το ζευγάρι προσπάθησε μάταια να βρει τον οδηγό, ωστόσο δεν τα κατάφερε και για αυτό ήρθε η αστυνομία και πήρε τις πινακίδες του αυτοκινήτου. Μετά από αρκετή ώρα ο κ.Μιχάλης εμφανίστηκε και ζήτησε συγγνώμη από τη Σοφία Κουρτίδου και τον Γιάννη Σεβδικαλή για την αναστάτωση.

Διαβάστε επίσης! Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης πριν τον γάμο τους - "Το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή"

«Στο σημερινό μας επεισόδιο από τις οικογενειακές ιστορίες πρωταγωνιστεί ο κύριος Μιχάλης! Το γέλιο και το κλάμα, όντως, δεν απέχουν πολύ τελικά. Εσύ πώς θα αντιδρούσες στη δική μας θέση; Δες αυτό το βίντεο που ίσως σε κάνει να γελάσεις αλλά σίγουρα θα σε κάνει να προβληματιστείς. Δεν παρκάρουμε ΠΟΤΕ σε μια αναπηρική θέση.

Ούτε για 1 λεπτό. Για σένα είναι απλώς μια θέση parking για το άτομο με αναπηρία είναι μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά σε όλη τη ζωή του. Γι’ αυτό την επόμενη φορά ακόμα και να δεις κάποιον να του παίρνει τη θέση… ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!», έγραψε το ζευγάρι στην ανάρτησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)