Celebrity

28 Αυγούστου 2024 11:45

Μαριαλένα Ρουμελιώτου: "Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί" - Απαρηγόρητη στη νέα της ανάρτηση

Μαριαλένα Ρουμελιώτου: "Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί" - Απαρηγόρητη στη νέα της ανάρτηση

-

Οι τελευταίες ημέρες για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αρκετά δύσκολες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της γάτος, Μέλος.

Μάλιστα, η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε ότι επιτήδειοι του έβαλαν φόλα και παρά το ότι τον πήγαν στα επείγοντα δεν τα κατάφερε.

Με νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε πως δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει την απώλεια του τετράποδου φίλου της.

Δείτε επίσης! Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Περιπέτεια στις διακοπές τους! "Πολύ κρίμα της Παναγίας να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο"

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί, νιώθω ότι βρίσκομαι σε κάποιο όνειρο, ότι θα ξυπνήσω και θα είσαι εκεί να με περιμένεις… Πριν 5 μέρες ήρθα να σε δω και σου είπα «Μέλο τα λέμε σε λίγες μέρες»..Που να φανταστώ ότι θα γυρίσω και δεν θα είσαι εκεί… δεν θα είσαι εκεί να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε όπως κάθε φορά! Γιατί όσο τρελό κι αν ακούγεται εσύ δεν ήσουν γάτος, ήσουν άνθρωπος, σου μίλαγα και απαντούσες, με κοίταζες και ήξερα τι θες, άκουγες το αμάξι μου και ερχόσουν στην πόρτα να με πάρεις! Αλλά πλέον δεν θα είσαι εκεί…Και τι δεν θα έδινα να ξανά δω αυτά τα μουτράκια, να ακούσω αυτό το γουργούρισμα, να σε ξανά πάρω αγκαλιά...Πόσο σκληρό και άδικο αυτό που συνέβη! Πως την πάτησες έτσι ρε Μέλο; Ακόμα και τώρα που γράφω όλα αυτά, νιώθω ότι δεν έχεις φύγει, νιώθω ότι κάπου θα σε ξανά δω! Θα μου λείψεις άπειρα αγγελούδι μου! Σ’αγαπώ με όλη μου την καρδιά! Εις το επανιδείν Μέλο μου! 24/08/2024», έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)