Celebrity

28 Αυγούστου 2024 10:30

Power of Love: Σόκαρε με την εξομολόγησή του ο Γιώργος Κόρκας: "Μου αφαίρεσαν όλο το δέρμα από το πόδι και…"

Power of Love: Σόκαρε με την εξομολόγησή του ο Γιώργος Κόρκας: "Μου αφαίρεσαν όλο το δέρμα από το πόδι και…"

-

Ο Γιώργος Κόρκας από το «Power of Love» έκανε μία σοβαρή εξομολόγηση στην Κατερίνα Καραβάτου για το ατύχημα που είχε παλιότερα.

Ο παίκτης αποκάλυψε πως είχε μείνει στα 21 του καθηλωμένος για καιρό στο κρεβάτι μετά από μετωπική που είχε με το μηχανάκι του!

Δείτε επίσης - Γιώργος Κόρκας: Όλα όσα δεν ξέρετε για τον νέο παίκτη του "Power of Love" - Η ηλικία, οι σπουδές και η προσωπική του ζωή

«Είχα ένα ατύχημα στα 21. Μετωπική με ένα αμάξι κι έκανα κωλοτούμπες με το μηχανάκι. Είχε χυθεί καυτό στο πόδι και μου αφαίρεσαν όλο το δέρμα από το πόδι και μου πήραν από το μπούτι. Ήμουν 3 μήνες σε ένα κρεβάτι. Αυτό ήταν το πιο χοντρό νομίζω που έχω πάθει, αλλά έχω κάτσει και με τον ώμο ένα μήνα και με το χέρι σπασμένο. Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχω σπάσει. Μην με βλέπεις έτσι που τα προσπερνώ σαν να μη συνέβη τίποτα. Έχασα τη χρονιά μου στις σπουδές», αποκάλυψε ο Γιώργος Κόρκας στην Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Κόρκας:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)