Celebrity

26 Αυγούστου 2024 09:05

Γιώργος Αυτιάς: Η πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του - "Μου είπαν αν πετάξεις δεν θα κατέβεις από το αεροπλάνο ζωντανός"

Γιώργος Αυτιάς: Η πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του - "Μου είπαν αν πετάξεις δεν θα κατέβεις από το αεροπλάνο ζωντανός"

-

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Σήμερα» βρέθηκε ο Γιώργος Αυτιάς το πρωί της Δευτέρας 26/8.

Ο δημοσιογράφος και Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, καθώς έπαθε περικαρδίτα.

«Ήταν ένας τυφώνας, ξαφνικός. Δεν αισθάνθηκα καλά. Πήγα στο νοσοκομείο που είναι συμβεβλημένο με το ταμείο μας και αφού οι γιατροί με εξέτασαν, μου είπαν “Αν πετάξεις δεν θα κατέβεις από το αεροπλάνο”. Στη Λισαβώνα που είχαμε πάει σε μια συνάντηση κρύωνα, είχε 40 βαθμούς κι εγώ κρύωνα.

Aφού οι γιατροί με εξέτασαν, μου είπαν επί λέξη “Αν ανέβεις στο αεροπλάνο δεν θα κατέβεις ζωντανός ή θα σκάσεις στον αέρα”. Είχα πάθει περικαρδίτιδα, είχα 5 λίτρα γύρω από την καρδιά, από μικρόβιο κλιματιστικού. Έμεινα 13 ημέρες στο νοσοκομείο με δυο τρύπες στην πλάτη, έπαιρνα διαρκώς αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό… Υπερτίμησα τις δυνάμεις μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αυτιάς.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)