Celebrity

25 Αυγούστου 2024 22:37

Σταμάτης Κραουνάκης: Στηρίζει δημόσια την Κατερίνα Λιόλιου μετά την ερμηνεία της στο "Διθέσιο" - "Ένα νέο κορίτσι που…"

Σταμάτης Κραουνάκης: Στηρίζει δημόσια την Κατερίνα Λιόλιου μετά την ερμηνεία της στο "Διθέσιο" - "Ένα νέο κορίτσι που…"

-

Μια μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε πριν από μερικές ημέρες ο Σταμάτης Κραουνάκης, η οποία έκλεινε με μια αναφορά στην Κατερίνα Λιόλιου.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος πήρε τη δική του θέση και υπερασπίστηκε δημόσια την τραγουδίστρια μετά τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε επειδή τραγούδησε το "Διθέσιο" της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η ερμηνεία της Κατερίνας Λιόλιου στο εν λόγω τραγούδι συγκέντρωσε πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media, με πολλούς να αναφέρουν ότι πρέπει να μείνει στο δικό της ρεπερτόριο.

«Ένα νέο κορίτσι που πολύ μου αρέσει. Ωραία φωνή, ωραίο στήσιμο, ωραία σκηνική παρουσία, μάτι που κόβει, παιδί μουσικού, Σαλονικιά, την αγαπούν. Να την. Και μια κομματάρα της που έχω λατρέψει. Φώτο η ίδια», έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και πρόσθεσε το link με την εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου στα MAD VMA, όπου ερμήνευσε το δικό της τραγούδι με τίτλο "Νοικιάστηκε".

Μάλιστα, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε και συγκεκριμένα την ερμηνεία της στο "Διθέσιο", γράφοντας: «Καλή είναι, ο κόσμος έχει θυμό».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)