Celebrity

24 Αυγούστου 2024 15:57

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δείτε τη να γυμνάζεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της (Βίντεο)

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δείτε τη να γυμνάζεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της (Βίντεο)

-

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Η μέλλουσα μανούλα και ο αγαπημένος της όπως έχουν αποκαλύψει παλαιότερα θα αποκτήσουν αγοράκι το οποίος θα τους «κλέψει την καρδιά»!

«Σβήνω & γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να προ το πω  … Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει & εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ο,τι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα …Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου … στον άνδρα μου Ν. Η μαμά , ο καλός μπαμπάς κ η σταλιτσα σε περιμένουν καρτερικά γιε μας, με το καλό να έρθεις στις ζωές μας», είχε σημειώσει σε ανάρτησή της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν έχει σταματήσει τις αγαπημένες της συνήθειες, όπως την γυμναστική.

Δείτε επίσης - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο τρόπος που ανακάλυψε πως είναι έγκυος και η ανακοίνωση στον σύντροφό της

Η εγκυμονούσα παρότι διανύει τον 7ο μήνα της κύησής της γυμνάζεται εντατικά κάνοντας πιλάτες όπου την βοηθούν να κρατά το βάρος της σταθερό και της δίνει ευεξία.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την γυμναστική που κάνει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της:

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos