Celebrity

22 Αυγούστου 2024 14:29

Έλλη Κοκκίνου: Το νέο μήνυμα της μέσα από το νοσοκομείο

Έλλη Κοκκίνου: Το νέο μήνυμα της μέσα από το νοσοκομείο

-

Η Έλλη Κοκκίνου βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς, όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς της στα social media, ταλαιπωρείται από έναν ιό. Η ίδια, αρχικά θεώρησε ότι επρόκειτο για φαρυγγίτιδα, όμως στη συνέχεια και μετά εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι έχει έναν ιό με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

«Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Για αυτόν τον λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω την προγραμματισμένη εμφάνισή μου στην Αερόπολη Λακωνίας στις 23 Αυγούστου. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Θα τα πούμε όμως σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά», έγραψε η Έλλη Κοκκίνου στη φωτογραφία που ανήρτησε μέσα από το νοσοκομείο, φορώντας ορό στο χέρι.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Αυγούστου, η Έλλη Κοκκίνου ανέβασε μία φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου και το το γεύμα που της προσέφεραν, γράφονταςμε χιούμορ: «Τόσο υγιεινό, ούτε εγώ το αντέχω».

Δείτε την ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου:

Κοκκίνου

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)