Celebrity

21 Αυγούστου 2024 22:36

Κρατερός Κατσούλης: Η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του με αφορμή τα γενέθλιά του - "Αφού έχω αυτά, δεν μου λείπει τίποτα"

Κρατερός Κατσούλης: Η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του με αφορμή τα γενέθλιά του - "Αφού έχω αυτά, δεν μου λείπει τίποτα"

-

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Κρατερό Κατσούλη, καθώς έχει τα γενέθλιά του και γι’ αυτό έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία των δυο παιδιών του, Αρίωνα και Αέλια, που απέκτησε από τον γάμο του με την Κατερίνα Καραβάτου και είναι η απόλυτη προτεραιότητά του.

Μάλιστα, ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Δείτε επίσης! Κρατερός Κατσούλης: "Με την Κατερίνα Καραβάτου είμαστε σαν single parents"

«Θα μπορούσα να γράψω για τα χρόνια, τα πολλά (χρόνια πολλά), τον χρόνο, την αίσθηση του, την απουσία του, την ταχύτητα, την παρουσία, την απώλεια, τις αποχρώσεις, τις μνήμες, τα πρόσωπα, τις μυρωδιές, τις στιγμές, τα βλέμματα, τις σιωπές, τους ψιθύρους, τις φωνές, τα γέλια, τα κλάματα, τις σκέψεις, τους αναστεναγμούς, τις αγωνίες ,τους φόβους, τις προσδοκίες, τις ελπίδες, τα όνειρα, τους εφιάλτες, τον έρωτα, τη φιλία, την προδοσία, το σκοτάδι, το φως, την αγάπη, τη χαρά , τη μουσική, το Θέατρο, την τέχνη και τόσα άλλα … Τα μεγαλύτερα όμως δώρα τα έχω εδώ μαζί μου. Και αφού έχω αυτά, δεν μου λείπει τίποτα! Σχεδόν…», έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε την ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)