Celebrity

19 Αυγούστου 2024 15:59

Μέγκαν Μαρκλ: Στην Κολομβία με το ιστορικό Cartier ρολόι της Νταϊάνα - Δεν το βγάζει από το χέρι της (Photos)

Μέγκαν Μαρκλ: Στην Κολομβία με το ιστορικό Cartier ρολόι της Νταϊάνα - Δεν το βγάζει από το χέρι της (Photos)

-

Στη Λατινική Αμερική ταξίδεψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία και ολοκλήρωσε χτες 18 Αυγούστου την τετραήμερη περιοδεία τους στην Κολομβία.

Η Μέγλαν Μαρκλ πραγματοποιεί μια σιερά από εντυπωσιακά looks στην Κολομβία και η αλήθεια είναι πως τα σύνολά της, είναι μάθημα μόδας! Την πρώτη μέρα του ταξιδιού της η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε κοσμήματα αξίας 45.000 ευρώ περίπου μαζί με το ιστορικό Gold Tank Francaise Watch που ανήκε στη συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το ζευγάρι συναντήθηκε στην πρωτεύουσα Μπογκοτά με την αντιπρόεδρο της Κολομβίας Φράνσια Μάρκες μετά από πρόσκληση και η Μέγκαν Μαρκλ στη συνάντησή τους με την αντιπρόεδρο φόρεσε ένα nevy blue σύνολο Veronica Beard και γόβες Manolo Blahnik.

Το Gold Tank Francaise Watch που ανήκε στη συλλογή της πεθεράς της η Μαρκλ επιμένει να το ταιριάζει με όλα της τα looks στην Κολομβία και όχι μόνο. Η αλήθεια είναι πως αν το είχαμε κι εμείς, δεν θα το βγάζαμε από το χέρι μας...

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μέγκαν

Το ιστορικό ρολόι της Νταϊάνα

Μέγκαν

Μέγκαν


Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)