Celebrity

18 Αυγούστου 2024 21:32

Μαρία Κίτσου: Οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές και το μακροσκελές μήνυμα

Μαρία Κίτσου: Οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές και το μακροσκελές μήνυμα

-

Η Μαρία Κίτσου τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 "Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά" και έχει σκοπό να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Το προηγούμενο διάστημα η γνωστή ηθοποιός πραγματοποιούσε γυρίσματα, ωστόσο βρήκε και λίγο χρόνο να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το βράδυ της Κυριακής, 18 Αυγούστου, η Μαρία Κίτσου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από τις στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς που πέρασε μαζί με φιλικά της πρόσωπα.

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να περάσει και ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε επίσης! Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Η Μαρία Κίτσου μιλά για τον ρόλο της στη σειρά

Η ανάρτηση της Μαρίας Κίτσου από τις διακοπές της

«My eternal girls..my bitches sorry I meant beaches. Με αφορμή αυτό το καλοκαιρινό άλμπουμ από τις ολιγοήμερες διακοπές μου, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας τόσο των γενεθλίων μου αλλά και της γιορτής μου, αν και είμαι από τις Μαρίες του Νοεμβρίου, ξέρετε τώρα τις παρθένες..και αντεύχομαι να είμαστε πάνω απ’ όλα υγιείς και να αγαπιόμαστε δίχως αύριο και να είμαστε ελεήμονες και μεγαλόψυχοι κάθε στιγμή και να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας γιατί κανείς δεν ξέρει τι περνάει ο καθένας, και το πιο εύκολο είναι να κρίνουμε, για να μην χρειαστεί να πάθουμε για να μάθουμε να μπαίνουμε στη θέση του άλλου, γιατί σήμερα εγώ αύριο εσύ, γιατί τίποτα μα τίποτα δεν είναι δεδομένο και η χαρά εναλλάσσεται με τη λύπη και η λύπη με τη χαρά και όλο αυτό είναι ζωή! Ζήστε δυνατά με όσο το δυνατόν περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές ,να φερόμαστε όπως ιδανικά θα θέλαμε να μας φέρονται και να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι άνθρωποι. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη!!!», έγραψε η Μαρία Κίτσου στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)