Celebrity

18 Αυγούστου 2024 11:30

Ζωή Λάσκαρη: Συγκινεί η Αίθρα Λυκουρέζου για τα 7 χρόνια από τον θάνατό της! "Χρόνια αλλαγών, πόνου και κατάθλιψης"

Ζωή Λάσκαρη: Συγκινεί η Αίθρα Λυκουρέζου για τα 7 χρόνια από τον θάνατό της! "Χρόνια αλλαγών, πόνου και κατάθλιψης"

-

Μία άκρως συγκινητική ανάρτηση πραγματοποίησε την Κυριακή 18/8 η Αίθρα Λυκουρέζου με αφορμή τα 7 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη.

Να θυμίσουμε πως η σπουδαία ηθοποιός πέθανε το 2017 στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη σκορπίζοντας θλίψη σε όσους την αγάπησαν.

«8/8/2017 – 18/8/2024. 7 χρόνια. 7 χρόνια αλλαγών, πόνου, κατάθλιψης, έντασης, εντάσεων. 7 χρόνια χωρίς. 7 χρόνια που με άλλαξαν μέσα μου αλλά και έξω μου. Τεράστιο μάθημα η απώλεια. Η απώλεια της μάνας. Ενηλικιώνεσαι. Αλλάζεις θες δεν θες. Μεταμορφώνεσαι! Χρειάζεται να πονέσεις για να αλλάξεις. Να πονέσεις για να καταλάβεις. Να πονέσεις για να συμπονέσεις. Μην ξεχνάς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και για πάντα!», έγραψε η Αίθρα Λυκουρέζου και συγκίνησε με τα λόγια της.

«Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω και να μαλακώσει μέσα μου το γεγονός ότι της έστειλα μήνυμα, το γεγονός ότι ακύρωσα, το ότι φέρθηκα έτσι όπως φέρθηκα. Είναι αυτό που λες “γιατί ρε γα@@@ να το έχω κάνει”. Από την άλλη σκέφτομαι ότι έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα, ήταν το τελευταίο βράδυ με τον άντρα της, ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο, μιλούσαν, γελούσαν και ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Μετά κοιμήθηκαν… Χάνουμε στιγμές, χάνουμε πράγματα στη ζωή μας και το τρένο τρέχει, προχωράει και δεν σε περιμένει. Να μην ξεχνάμε να παίρνουμε τηλέφωνο, να αγκαλιάζουμε, να μη ξεχνάμε να λέμε σε αγαπώ. Να τα λέμε όποτε τα νιώθουμε… Δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει», είχε εξομολογηθεί η κόρη της Ζωής Λάσκαρη.

Δείτε επίσης - Αίθρα Λυκουρέζου: Περιγράφει τις τελευταίες ημέρες με τη Ζωή Λάσκαρη - "Φεύγοντας από το Πόρτο Ράφτη, χτυπάει το τηλέφωνο και..."

Δείτε παρακάτω την συγκινητική ανάρτηση της Αίθρα Λυκουρέζου για τα 7 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της:

 Photo credits – ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)