Beauty

16 Αυγούστου 2024 20:57

Εβελίνα Νικόλιζα: Το χτένισμα στα μαλλιά της είναι... σωτήριο για τις διακοπές σου και όχι μόνο

Εβελίνα Νικόλιζα: Το χτένισμα στα μαλλιά της είναι... σωτήριο για τις διακοπές σου και όχι μόνο

-

Στο Μπαλί βρίσκεται η Εβελίνα Νικόλιζα μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν. Η ίδια, είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και μας έχει δώσει μία γεύση από το ταξίδι της στο Instagram.

Εκτός βέβαια από τα καταπληκτικά τοπία με την φυσική ομορφιά, παρατηρήσαμε και το επίσης καταπληκτικό χτένισμα που έκανε στα μαλλιά της. Εύκολο, κομψό, ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα μήκη και είναι σωτήριο για τις διακοπές σου και όχι μόνο!

Το χτένισμα που έκανε στα μαλλιά της η Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα Νικόλιζα έπιασε τα μαλλιά της σε δύο πολύ όμορφες αλλά και κλασσικές πλεξίδες και στόλισε περίτεχνα το κεφάλι της με πάρα πολύ εντυπωσιακά λουλούδια. Φυσικά, αν εσύ δεν έχεις εύκαιρα άνθη αλλά κλαμεράκια επίσης σε σχήμα λουλουδιού που είναι τάση, μπορείς να αναδημιουργήσεις πολύ εύκολα το hair look της.

Με ένα έντονο μακιγιάζ, ή και με ένα απλό κραγιόν αν δεν αγαπάς το βαρύ βάψιμο, είσαι έτοιμη για το ποτό σου στο νησί που απολαμβάνεις τις διακοπές σου.

Δες τη σχετική φωτογραφία:

Εβελίνα Νικόλιζα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)