Media

15 Αυγούστου 2024 20:54

Flashback: Όταν ο Γιώργος Τσαλίκης εμφανίστηκε ως ηθοποιός σε πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά που έσπαγε τα κοντέρ

Flashback: Όταν ο Γιώργος Τσαλίκης εμφανίστηκε ως ηθοποιός σε πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά που έσπαγε τα κοντέρ

-

Ο Γιώργος Τσαλίκης τα τελευταία 25 χρόνια είναι από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές που στις εμφανίσεις του ξεσηκώνει τον κόσμο που περνάει αξέχαστες στιγμές μαζί του, δεν είναι όμως λίγες οι φορές που… φλερτάρει με την τηλεόραση.

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης έχει παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι (Password) , εκπομπή με φάρσες (Τι φάση), ήταν μέλος κριτικής επιτροπής talent show (Sound mix show) αλλά και ένας εκ των τριών παρουσιαστών της πρώτης χρονιάς του «Δέστε τους», όμως στο ξεκίνημα της καριέρας του και ενώ ήδη γέμιζε μαγαζιά και είχε αρκετά σουξέ, εμφανίστηκε ως ηθοποιός σε guest ρόλο στους «Δέκα μικρούς Μήτσους».

Η σατιρική σειρά - σταθμός για την ελληνική τηλεόραση με τον Λάκη Λαζόπουλο, είχε φιλοξενήσει διάφορους δημοφιλείς καλλιτέχνες στο παρελθόν όπως την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Όλγα Τρέμη, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Θανάση Βέγγο, αλλά ο δαιμόνιος Λαζόπουλος δεν γινόταν να μην προσκαλέσει και τον Γιώργο Τσαλίκη που ήταν το απόλυτο talk of the town της νυχτερινής Αθήνας.

Μάλιστα οι τηλεθεατές και οι κριτικοί είχαν εντυπωσιαστεί από την άνεσή του με τον φακό και τις υποκριτικές του ικανότητες.

Πρόσφατα έστειλαν στον Γιώργο Τσαλίκη ένα απόσπασμα από τη συμμετοχή του στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» το 2002 και ο ίδιος το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους. 

"Μου το έστειλαν, το ξαναείδα και θυμήθηκα το γέλιο που έκανα στα γυρίσματα!!
10 μικροί Μητσοι αξέχαστοι .." έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)