Celebrity

12 Αυγούστου 2024 22:30

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Αγκαλιές & φιλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα! Το νέο βίντεο από τις διακοπές τους

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Αγκαλιές & φιλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα! Το νέο βίντεο από τις διακοπές τους

-

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, μετά από έναν χειμώνα γεμάτο... υποχρεώσεις!

Το ζευγάρι περνά στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μακριά από την Αθήνα και μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media μοιράζονται αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, ενώ δε λείπουν και οι τρυφερές αναρτήσεις.

Στο τελευταίο κοινό βίντεο που δημοσίευσαν, τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν φιλιά και κάποιες αγκαλιές με φόντο το ηλιοβασίλεμα. «Έχει πολλά θετικά ο άτιμος. Μου αρέσει που είναι τόσο δραστήριος, καταπιάνεται με τα πάντα, ότι βάλει στο μυαλό του θα το καταφέρει. Είναι 33 ετών και έχει καταφέρει τα πάντα από το μηδέν. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν κάνει καθόλου δουλειές στο σπίτι, ούτε το πιο απλό», έχει αναφέρει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον αγαπημένο της, ενώ ο Σάκης Κατσούλης έχει πει για το επόμενο βήμα στη σχέση τους:

«Είμαστε έξι χρόνια μαζί, έχουμε ζήσει πάρα πολλά, οπότε μόλις το αποφασίσει και η γυναίκα, γιατί αυτή θα το πει και θα έχει τον τελευταίο λόγο, όταν είναι έτοιμη, θα προχωρήσουμε σιγά σιγά στο να παντρευτούμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)