Celebrity

12 Αυγούστου 2024 12:45

Μαρί Σαντάλ: Γενέθλια για τον γιο της, Αχιλλέα - Η τρυφερή ανάρτηση & οι ευχές

Μαρί Σαντάλ: Γενέθλια για τον γιο της, Αχιλλέα - Η τρυφερή ανάρτηση & οι ευχές

-

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Μαρί Σαντάλ και όλη της την οικογένεια, που βρίσκεται στην Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές. Την 12η Αυγούστου έχει γενέθλια ο Αχιλλέας και η ίδια δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί (και) δημόσια στον γιο της.

«Χρόνια πολλά στο νούμερο τρία μου, γεννημένο την λαμπερή 12η Αυγούστου. Τόσο περήφανοι για όλα τα επιτεύγματά σου και για ένα ακόμη τη φετινή χρονιά! Μακάρι αυτό να είναι ένα υπέροχο έτος! Σε αγαπώ πάντα, κοντά ή μακριά, για πάντα μαζί», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαρί Σαντάλ δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες.

Ο Αχιλλέας Ανδρέας γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 2000, ενώ το 2004 η οικογένειά του μετακόμισε στο Λονδίνο.

Σε ηλικία 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του, ως ηθοποιός, στην σειρά «Τόλμη και Γοητεία», συμμετέχοντας σε 5 επεισόδια από το 2017 έως το 2019. Τον Μάιο του 2022, συμμετείχε ως μοντέλο στη νέα σειρά ρούχων του οίκου μόδας Zadig & Voltaire.

Τον Ιούλιο του 2023, ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός κινηματογράφου, συμμετέχοντας στην αμερικανική κωμωδία «No Hard Feelings (Μαθήματα Αποπλάνησης)», που είναι διαθέσιμη και στην πλατφόρμα Netflix.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)