Fashion

11 Αυγούστου 2024 19:58

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σεμιζιέ φόρεμά της είναι ιδανικό για να καμουφλάρεις τα κιλά των διακοπών σου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σεμιζιέ φόρεμά της είναι ιδανικό για να καμουφλάρεις τα κιλά των διακοπών σου

-

Με ένα πάρα πολύ κομψό σεμιζιέ φόρεμα εντοπίσαμε στο Instagram την Σταματίνα Τσιμτσιλή το οποίο εκτός από ιδιαίτερα καλόγουστο, είναι και ιδανικό για να καμουφλάρεις τα κιλά των διακοπών σου. Όλα τα σεμιζιέ ρούχα, βλέπεις, που έχουν δηλαδή κουμπιά κατά μήκος τους, καλύπτουν πολύ έξυπνα τυχόν ατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς ή και της περιφέρειας, ανάλογα με το αν είναι φορέματα ή μπλούζες.

Το φόρεμα που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια, επέλεξε ένα φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, σε λευκό με πράσινο χρώμα από το οποίο άνοιξε τα κουμπιά στην περιοχή των ποδιών, δίνοντας έτσι μια πιο ανάλαφρη νότα στο ντύσιμο της. Παρόμοιο φόρεμα, όπως αυτό που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα βρεις παντού στην αγορά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Για την ιστορία θα προσθέσουμε ότι η ίδια αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της στην όμορφη Πάρο, ενώ δίπλα της την φωτογραφία βλέπουμε την Μάρα Ζαχαρέα με μια επίσης πολύ ενδιαφέρουσα στυλιστική επιλογή.

Δες τη σχετική ανάρτηση:

Τσιμτσιλή

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)