Celebrity

10 Αυγούστου 2024 08:28

Μπιμπίλας κατά Τσιτσιπά: "Η ανάρμοστη και αήθης συμπεριφορά αυτού του κακομαθημένου νεαρού μας εκθέτει ως χώρα"

Μπιμπίλας κατά Τσιτσιπά: "Η ανάρμοστη και αήθης συμπεριφορά αυτού του κακομαθημένου νεαρού μας εκθέτει ως χώρα"

-

Το τέλος της συνεργασίας του με τον πατέρα του και προπονητή του, Απόστολο ανακοίνωσε το Σάββατο 9 Αυγούστου ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προχώρησε στην ανακοίνωση αυτή, λίγες ώρες μετά το φραστικό επεισόδιο που έγινε στο τουρνουά στο Μόντρεαλ, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα έβρισε και έδιωξε τον πατέρα και προπονητή του από το γήπεδο.

Η φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πατέρα του, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αρνητικά στα social media, ενώ ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας ξέσπασε με ανάρτησή του κατά του Έλληνα τενίστα, γράφοντας για εκείνον στο Facebook: "Aν αυτό λέγεται αθλητισμός να επανεξετάσουμε όσα γνωρίζουμε.. Η ανάρμοστη και αήθης συμπεριφορά αυτού του κακομαθημένου νεαρού μας εκθέτει ως χώρα.. Δεν μας νοιάζει τι τον χωρίζει με τους γονείς του και σε ξένο να μίλαγε το ιδιο θα νιώθαμε! Ουτε μας νοιάζει πόσο ψηλά εχει φθάσει! Με τέτοιους πολίτες τίποτε δεν πάει μπροστά, ουτε θέλουμε να ονομαζόμαστε συμπολίτες!".

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Mpimpilas

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)