Celebrity

09 Αυγούστου 2024 22:00

Παύλος & Μαρί Σαντάλ: Διακοπές στην Ελλάδα με τα παιδιά τους - Το μέρος που επέλεξαν

Παύλος & Μαρί Σαντάλ: Διακοπές στην Ελλάδα με τα παιδιά τους - Το μέρος που επέλεξαν

-

Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτό το διάστημα για διακοπές ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ.

Ο γιος του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του ξεκουράζονται και γεμίζουν τις μπαταρίες τους στην Αμοργό μαζί με τα παιδιά τους, όπως έγινε γνωστό με μια ανάρτηση στα social media.

Η Μαρί Σαντάλ κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Παύλο, τους γιους τους και έναν ιερέα στον ναό της Παναγίας Χοζοβιώτισσας Αμοργού.

Διαβάστε επίσης! Παύλος: Η ανάρτηση για τα 29 χρόνια γάμου με την Μαρί Σαντάλ - "Σε ευχαριστώ για τα υπέροχα παιδιά μας και την ζωή μας"

Μετά από λίγο η κόρη του ζευγαριού, Μαρία Ολυμπία, κοινοποίησε κάποια instastory και έκανε γνωστό πως βρίσκεται και αυτή στην Αμοργό μαζί με τους γονείς της και τα αδέρφια της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έχουν αποκτήσει 5 παιδιά, την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο.

Παύλος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)