Celebrity

09 Αυγούστου 2024 16:30

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου με φουσκωμένη κοιλίτσα

-

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αφού σε λίγους μήνες περιμένει το πρώτο της παιδί, το οποίο θα είναι αγοράκι.

Η πρώην παίκτρια του “My style rocks” και του Survivor ανακοίνωσε ότι είναι έξι μηνών έγκυος με μια ανάρτησή της στο Instagram, όπου κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά.

“Σβήνω & γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να προ το πω  …Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει & εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ό,τι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα …

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου … στον άνδρα μου Ν. Η μαμά , ο καλός μπαμπάς κ η σταλιτσα σε περιμένουν καρτερικά γιε μας με το καλό να έρθεις στις ζωές μας”, έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης! Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο τρόπος που ανακάλυψε πως είναι έγκυος και η ανακοίνωση στον σύντροφό της

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά στη Μύκονο

Αυτές τις μέρες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρίσκεται στην Μύκονο όπου απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύντροφό της. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε σε βραδινή έξοδό της στα Ματογιάννια με τον Λάκη Γαβαλά.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φροντίζει να κρατάει μακριά από τα media την ταυτότητα του συντρόφου της με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και έναν χρόνο και πολύ ερωτευμένη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos