Celebrity

11 Αυγούστου 2024 14:00

Νεφέλη Ορφανού για Κατερίνα Γιουλάκη: "Δεν την έχω δει, ελπίζω να είναι καλά"

Νεφέλη Ορφανού για Κατερίνα Γιουλάκη: "Δεν την έχω δει, ελπίζω να είναι καλά"

-

Η Νεφέλη Ορφανού παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εποχή της θρυλικής σειράς του Γιάννη Δαλιανίδη, "Το Ρετιρέ", ενώ εξήγησε γιατί δεν μιλάει πια με την Κατερίνα Γιουλάκη.

Το "Ρετιρέ" τι είναι για εσάς;

Είναι σταθμός για εμένα. Ήταν μια πολύ πετυχημένη σειρά του Δαλιανίδη, ο οποίος ήξερε πολύ καλά αυτή τη δουλειά. Ήταν πάρα πολύ αυστηρός και πιεστικός, έτσι όμως έβγαζε το διά ταύτα. Με το «Ρετιρέ» έζησα απίστευτες στιγμές. Όταν έπαιρνα ταξί και περπατούσα, άκουγα κορναρίσματα και με φώναζαν για να βγάλουμε φωτογραφία. Έλεγε τότε η αδερφή μου στον άντρα μου ότι έχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα. Το κατάλαβα και εγώ ότι στο «Ρετιρέ» ψωνίστηκα, αισθανόμουν κάτι ξεχωριστό, γιατί σταματούσε η κυκλοφορία για μένα. Η αδερφή μου όπως που είναι ευφυέστατη είδε ύφος από μένα, είδε βεντετιλίκι. Μου είπε «Ποια είσαι; Είσαι η Ελίζαμπεθ Τέιλορ στο Χόλιγουντ; Πρόσεξέ το γιατί θα κάνω φασαρία». Με προσγείωσε, και είπα «τι αηδίες κάνω». … Της το χρωστάω αυτό και από τότε είμαι προσεκτική. Το μόνο που με ισοπέδωνε, ήταν ότι με φώναζαν «ξινή», δεν ήξεραν το όνομά μου (γέλια).

Ποιο είναι το πιο ακραίο περιστατικό που έχετε ζήσει με κάποιον θαυμαστή σας;

Θυμάμαι είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου σε μια δραματική σχολή και καμιά 50αριά παιδιά άρχισαν να τρέχουν κατά πάνω μου και μου ζήταγαν αυτόγραφο. Επίσης ερχόντουσαν οι γυναίκες να μου κόψουν τα μαλλιά για να φτιάξουν με τον κομμωτή τους το ίδιο χρώμα με τα δικά μου (γέλια).

Είναι αλήθεια πως το "Ρετιρέ" σταμάτησε επειδή η Κατερίνα Γιουλάκη ήθελε παραπάνω χρήματα;

Μπορεί, δεν το ξέρω. Αυτά είναι ενδοοικογενειακά. Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Δαλιανίδης που ήταν πολύ έντιμος, αλλά και αυταρχικός και δεν διαπραγματευόταν ορισμένα πράγματα. Και εμένα με διαχειριζόταν σαν να είμαι μαθήτρια, αλλά δεν με πείραζε, άλλους όμως τους πείραζε. Ποτέ δεν μου έβαλε φωνή, όμως φώναζε σε άλλους πρωταγωνιστές που τότε βέβαια ήταν άγνωστοι.

Με την Κατερίνα Γιουλάκη έχετε επαφές σήμερα;

Όχι. Η αλήθεια είναι ότι πολύ παλιά την είχα πάρει μια-δυο φορές τηλέφωνο, τα είχαμε πει, μετά χαθήκαμε. Δεν την έχω δει. Ελπίζω να είναι καλά.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)