FLife

08 Αυγούστου 2024 20:35

Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής: Κυκλοφόρησε το πρώτο τους κοινό τραγούδι λίγες ώρες μετά το σύμφωνο συμβίωσης

Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής: Κυκλοφόρησε το πρώτο τους κοινό τραγούδι λίγες ώρες μετά το σύμφωνο συμβίωσης

-

Το πρώτο τους κοινό τραγούδι κυκλοφόρησαν σήμερα η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής λίγες ώρες μετά το σύμφωνο συμβίωσής που υπέγραψαν.

Διαβάστε επίσης! Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης πριν τον γάμο τους - "Το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή"

Σοφία & Γιάννης

Μια ιστορία αγάπης που ξεκίνησε κάπως έτσι...

Πριν 2 χρόνια η Σοφία Κουρτίδου προσέγγισε τον Γιάννη Σεβδικαλή για να του πάρει μια συνέντευξη,  χωρίς να φαντάζεται πως οι ζωές τους θα ενωθούν για πάντα. Αμέσως ξύπνησαν μέσα τους πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ενθουσιασμός διαφορετικός, μια έλξη μοναδική, μια χημεία από τα πρώτα βλέμματα και τις αρχικές κουβέντες που αντάλλαξαν.

Και κάπως έτσι η Σοφία δεν άργησε να γράψει ένα τραγούδι για τον Γιάννη. Το έναυσμα για να γραφτεί το συγκεκριμένο τραγούδι δόθηκε από τα ηχητικά μηνύματα που αντάλλασσαν οι δύο τους τότε, στην αρχή της γνωριμίας τους. Το τραγούδι αυτό το μοιράζονται σήμερα μαζί μας και τελικά το τραγουδάνε μαζί. Και μάλιστα εμπεριέχει ένα από τα ηχητικά τους μηνύματα. Ένα αυθεντικό μήνυμα που έστειλε η Σοφία στο Γιάννη, πριν γίνει ο Γιάννης της ζωής της, το μοιράζονται μαζί μας στην εισαγωγή του τραγουδιού τους για να μας βάλουν μέσα στον δικό τους κόσμο της αληθινής αγάπης.

Τις λέξεις και τη μελωδία έγραψε η Σοφία, τότε! Στην αρχή. Όταν το φλερτ τους ξεκίνησε και τίποτα δεν ήταν σίγουρο για το μέλλον αυτής της σχέσης. Ήταν σίγουρο μόνο ότι αυτό που ένιωθε ήταν αυθεντικό. Έτσι απλά.

Απλά γιατί είσαι εσύ.

Απλά γιατί οι νικητές τους J2US τραγουδούν μαζί και εμπιστεύονται σε εμάς την ιστορία αγάπης τους με την ευχή να ζήσουμε όλοι μια αληθινή αγάπη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)