Celebrity

08 Αυγούστου 2024 17:19

Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης πριν τον γάμο τους - "Το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή"

Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης πριν τον γάμο τους - "Το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή"

-

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής, αφού υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης την Πέμπτη 8/8. 

Το ζευγάρι, που κέρδισε το J2US, ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός με μια κοινή ανάρτηση στα social media, όπου κοινοποίησε φωτογραφίες από την ημέρα. Μάλιστα, η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής αποκάλυψαν πως η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για αυτούς και αυτός είναι ο λόγος που προχώρησαν στο σύμφωνο συμβίωσης πριν τον γάμο τους. 

«08/08! Μια μέρα πολύ σημαντική για μας και από σήμερα θα έχουμε άλλον ένα λόγο να τη γιορτάζουμε! Γιατί οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα... και επίσημα πλέον! Το αποφασίσαμε κυριοκεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες!  Ξέραμε όμως με σιγουριά τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν κρατιόμασταν μέχρι να οργανώσουμε το γάμο και θέλαμε πολύ να έχουμε επέτειο τη σημερινή ημερομηνία γιατί για μας σημαίνει πάρα πολλά. Οπότε έτσι αυθόρμητα, το αποφασίσαμε. Έτσι απλά.

Γιατί έτσι είναι η αγάπη , απλή, χωρίς ερωτηματικά. Απλά εγώ & εσύ!», έγραψε το ερωτευμένο ζευγάρι στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Διαβάστε επίσης!  Σοφία Κουρτίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στο J2US με τον Γιάννη Σεβδικαλή - "Για μας δεν είναι μόνο ένα show..."

Θυμίζουμε μάλιστα, ότι η πρόταση γάμου είχε γίνει στην σκηνή του J2US πριν από κάποιους μήνες.

«Παντρευόμαστε σύντομα. Μη ραφτείτε ακόμη. Είμαστε πολύ αυθόρμητοι, όπως έγινε και η πρόταση γάμου. Ο Γιάννης δεν το είχε σχεδιάσει, αυθόρμητα έπραξε. Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Θα πάει την επόμενη σεζόν γιατί τώρα έχει Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι» είχε αποκαλύψει η Σοφία Κουρτίδου στην εκπομπή Super "Κατερίνα", ενώ για την πρόταση γάμου, είχε πει:

«Ειλικρινά, τον άνθρωπο αυτόν που έχω δίπλα μου, τον αγαπώ τόσο πολύ και τον θαυμάζω τόσο πολύ! Αγαπιόμαστε και ερωτευόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και ευχόμαστε από την καρδιά μας σε όλους σας μια τέτοια αγάπη! Πραγματικά, παιδιά, γιατί υπάρχει η αγάπη αυτή. Τι να πω… Η καρδιά μου χτυπάει και το ένιωσα με το που πήγες πίσω, δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά. Ήμουν ήδη συγκινημένη από πριν, κάθε φορά τον καμαρώνω από πριν για όλα αυτά που καταφέρνει εδώ στη σκηνή και νομίζω ότι ήταν το ιδανικό γιατί έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά συναισθήματα εδώ».

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Κουρτίδου και του Γιάννη Σεβδικαλή: 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)