Celebrity

08 Αυγούστου 2024 10:40

Χρήστος Μάστορας: Η selfie με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη πάνω σε σκάφος - Πώς την αποκαλεί;

Χρήστος Μάστορας: Η selfie με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη πάνω σε σκάφος - Πώς την αποκαλεί;

-

Χαλαρές στιγμές περνούν ο Χρήστος Μάστορας με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, οι οποίοι γιόρτασαν πρόσφατα την 2η επέτειο της σχέσης τους. Η σχέση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα, ξεκίνησε την 1η Αυγούστου του 2022, ωστόσο για αρκετό καιρό οι δυο τους δεν επιβεβαίωαν το ειδύλλιο. «Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι "Μέλισσες". Εγώ είχα σχέση και είχε και αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε κλικ. Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου», έχει πει το μοντέλο.

Οι δυο τους περνούν κι αυτό το καλοκαίρι μαζί και το τελευταίο διάστημα οι αναρτήσεις τους στα social media είναι ιδιαίτερα πυκνές. Ο Χρήστος Μάστορας, σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram μας δείχνει σε νέο στιγμιότυπο, την ώρα που απολαμβάνουν τη βόλτα τους με σκάφος στη θάλασσα. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κάνει ηλιοθεραπεία και ο Χρήστος Μάστορας στέκεται μπροστά της, για να βγάλει μια selfie. "Το κουριτσάκιμ" γράφει στη λεζάντα!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

μαστορας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)