Celebrity

06 Αυγούστου 2024 21:00

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο τρόπος που ανακάλυψε πως είναι έγκυος και η ανακοίνωση στον σύντροφό της

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο τρόπος που ανακάλυψε πως είναι έγκυος και η ανακοίνωση στον σύντροφό της

-

Ένα ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor και του My style rocks κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και έκανε γνωστό πως είναι έγκυος και περιμένει αγοράκι.

«Σβήνω & γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να προ το πω  … Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει & εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ο,τι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα … Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου … στον άνδρα μου Ν. Η μαμά , ο καλός μπαμπάς κ η σταλιτσα σε περιμένουν καρτερικά γιε μας, με το καλό να έρθεις στις ζωές μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης! Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά στην παραλία μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη έχει γίνει ιδιαίτερη ενεργή στα social media και σήμερα έκανε ένα Q&A στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των ακολουθών της.

Μεταξύ άλλων η ίδια ρωτήθηκε για τον τρόπο που έμαθε πως είναι έγκυος αλλά και για το πώς το ανακοίνωσε στον σύντροφό της.

«Β χοριακή!!! Δεν άντεξα να περιμένω από κοντά. Μόλις πήρα τα αποτελέσματα, πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και του είπα είμαι έγκυος και τσίρζα και γέλαγα μαζί», έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία περιμένει με αγωνία να κρατήσει στην αγκαλιά το μωράκι της.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos