Celebrity

06 Αυγούστου 2024 08:17

Power of Love - Gala: Δεν χαιρέτησε και αποχώρησε βρίζοντας - "Άντε γ..."

Power of Love - Gala: Δεν χαιρέτησε και αποχώρησε βρίζοντας - "Άντε γ..."

-

Μια ακόμη αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό Gala του "Power of Love". Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Μαρκέλλα, ενώ δεύτερη ήταν η Νίκη.

Μετά από μια ανοιχτή ψηφοφορία, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε η Μαρκέλλα, η οποία είναι τελικά η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι της αγάπης.


Στο άκουσμα της αποχώρησης της Μαρκέλλας, η Σωτηρία ξέσπασε σε κλάματα και πήγε να την αγκαλιάσει. Λίγη ώρα αργότερα, η Μαρκέλλα σε δηλώσεις της στην κάμερα τόνισε με νόημα: "Ήρθα κυρία και φεύγω κυρία".

Τέλος, η Μαρκέλλα αποχώρησε από το σπίτι του "Power of Love" εκνευρισμένη, χαιρετώντας μόνο τη Σωτηρία και τον Νίκο, ενώ αγνόησε τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, με την κάμερα να την πιάνει να λέει: "Άντε γ....".

Power of Love - Ποια είναι η Άννα Μαρκέλλα

Είναι 35 χρονών. Κατάγεται από τη Ρωσία και προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Δεν γνώρισε τον πατέρα της γιατί έφυγε από τη ζωή πριν από τη γέννησή της. Από τα 16 της ασχολείται με το χορό. Στην Ελλάδα ήρθε στην ηλικία των 19 για να βοηθήσει τη μητέρα της. Έχει σπουδάσει χρυσοχόος. Δουλεύει ως χορεύτρια και ως καθηγήτρια χορού, ενώ παράλληλα εργάζεται σε κοσμηματοπωλείο. Ως χόμπι της έχει το τραγούδι ενώ ράβει στολές για belly dance και φτιάχνει κοσμήματα. Της αρέσει να γράφει ποιήματα στα ρωσικά και είναι τελειομανής.

Έχει κάνει δύο πολύ σοβαρές σχέσεις, οι οποίες έφτασαν πολύ κοντά στο γάμο. Είναι ελεύθερη εδώ και ένα χρόνο περίπου. Φεύγει δύσκολα από μία σχέση. Είναι ρομαντική, δεν αντέχει τα ψέματα, την αγένεια και δε θα συγχωρούσε την απιστία. Περιμένει από τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση. Νιώθει έτοιμη να κάνει οικογένεια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)