Celebrity

05 Αυγούστου 2024 20:06

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

-

Ένα ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor και του My style rocks κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και αποκάλυψε πως είναι έγκυος και περιμένει αγοράκι.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που περιμένει με αγωνία να κρατήσει στην αγκαλιά το μωράκι της, αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ίο μαζί με τον αγαπημένο της.

Διαβάστε επίσης! Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά στην παραλία μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Μάλιστα, σήμερα η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφο της, χωρίς όμως να αποκαλύψει για ακόμα μια φορά την ταυτότητά του. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο βλέπουμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κρατά το χέρι του αγαπημένου της κατά τη διάρκεια εξόδου τους για φαγητό.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos