Celebrity

05 Αυγούστου 2024 16:58

Ιωάννα Μαλέσκου: Απώλεια για την παρουσιάστρια - "Έφυγες και μαζί σου πήρες για πάντα κομμάτι της καρδιάς μου"

Ιωάννα Μαλέσκου: Απώλεια για την παρουσιάστρια - "Έφυγες και μαζί σου πήρες για πάντα κομμάτι της καρδιάς μου"

-

Αντιμέτωπη με μια απώλεια που πρέπει να διαχειριστεί είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς έχασε την αγαπημένη της σκυλίτσα, Μπαλού.

Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Δευτέρας 5/08 έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστό πως η τετράποδη φίλη της έφυγε από τη ζωή και τη βύθισε στη θλίψη.

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα Μαλέσκου και η Μπαλού ήταν αχώριστες και πολλές φορές την έδειχνε στα social media, αλλά τη βλέπαμε και μαζί της στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσίαζε στο παρελθόν στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης! Ιωάννα Μαλέσκου: Η ενός έτους κόρη της ξεκίνησε να περπατάει (βίντεο)

Ιωάννα Μαλέσκου – Η ανάρτηση για την σκυλίτσα Μπαλού, που έφυγε από τη ζωή

«Balloo. Η μεγάλη μου αγάπη. Μια ευγενική, αγνή, διακριτική ψυχούλα. Πόσες αναμνήσεις… Σε όλα, μαζί. Έφυγες και μαζί σου πήρες για πάντα κομμάτι της καρδιάς μου. Προσπαθώ να βρω λόγια, μα δυσκολεύομαι. «Κοιμήθηκες» ήσυχα. Μα εγώ ακόμα δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Έγινες άγγελος. Σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρεις εσύ. Και μια συγγνώμη. Ξέρω εγώ … «, έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της και αποχαιρέτησε τον αγαπημένη της Μπαλού.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)