Celebrity

05 Αυγούστου 2024 16:30

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τον Μπρούνο Τσερέλα στις διακοπές τους στη Χίο

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τον Μπρούνο Τσερέλα στις διακοπές τους στη Χίο

-

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζει η Αθηνά Οικονομάκου με τον 38χρονο ιταλοαργεντίνο μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους, ωστόσο οι δυο τους δεν κρύβουν τη σχέση τους και μοιράζονται στα social media κοινά στιγμιότυπα από τις στιγμές που περνούν.

Διαβάστε επίσης! Αθηνά Οικονομάκου: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Ίμπιζα - Ποζάρει στην αγκαλιά του Μπρούνο Τσερέλα

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μετά τις διακοπές στην Ίμπιζα, όπου γιόρτασαν τα γενέθλια του μπασκετμπολίστα, έκαναν ένα νέο ταξίδι και αυτή τη φορά βρέθηκαν στην Χίο.

Το ταξίδι αυτό φαίνεται πως οργανώθηκε από την όμορφη ηθοποιό, καθώς ο αγαπημένος της έγραψε στο Instagram: "Οι εκπλήξεις είναι πάντα όμορφες και οργανωμένες από την Νανά ακόμα καλύτερες".

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μια νέα φωτογραφία του Μπρούνο Τσερέλα. Η ηθοποιός απαθανάτισε τον σύντροφο της να κάνει ηλιοθεραπεία και τον έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, αφού ο έρωτάς της για αυτόν δεν κρύβεται.

Οικονομάκου - Τσερέλα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)