Celebrity

04 Αυγούστου 2024 17:59

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά στην παραλία μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά στην παραλία μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

-

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Η ίδια, αυτή τη περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ίο, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την παραλία με την φουσκωμένη της κοιλιά. Αξίζει να θυμίσουμε ότι η πρώην παίκτρια του Survivor έχει κρατήσει μακριά από τα media την ταυτότητα του συντρόφου της, ενώ άργησε να αποκαλύψει και την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε επίσης: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα ανάρτηση με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα & το δημόσιο "ευχαριστώ"

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου … στον άνδρα μου. Η μαμά, ο καλός μπαμπάς και η σταλιτσα, σε περιμένουν καρτερικά γιε μας με το καλό να έρθεις στις ζωές μας», έγραψε πριν από περίπου μια εβδομάδα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκαλύπτοντας έτσι παράλληλα πως περιμένει αγόρι.

«Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο», δήλωνε πριν από λίγους μήνες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην «Secret» των «Παραπολιτικών».

Ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

παπαδοπουλου


View this post on Instagram

A post shared by @papadopoulou_evridiki

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)