Celebrity

03 Αυγούστου 2024 21:58

Αμαλία Κωστοπούλου: Το βίντεο με τον μικρότερο αδελφό της, Παναγιώτη - Αντώνιο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Πάτμο

Αμαλία Κωστοπούλου: Το βίντεο με τον μικρότερο αδελφό της, Παναγιώτη - Αντώνιο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Πάτμο

-

Στην Πάτμο πέρασε τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της στην Ελλάδα η Αμαλία Κωστοπούλου, αφού εκεί διατηρεί εξοχική κατοικία η οικογένειά της.

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, εδώ και αρκετά χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο πάντα επιστρέφει στην Ελλάδα για το καλοκαίρι! Το τελευταίο διάστημα η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στο Tik Tok, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο από την καθημερινότητά της.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, η νεαρή καλλονή μας έδειξε πως περνάνε οι μέρες της στην Πάτμο, ενώ είδαμε και στιγμές με τον μικρότερο αδελφό της, Παναγιώτη-Αντώνιο, καρπό του έρωτα της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια. Η Αμαλία Κωστοπούλου, είναι ιδιαίτερα δεμένη με τα αδέρφια της και δεν χάνει ευκαιρία να περνά όμορφες, οικογενειακές στιμές με εκείνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


@mintystrawberryy patmos vlog ?? #patmos #greeksummer ? original sound - Amalia??
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)