Celebrity

03 Αυγούστου 2024 08:29

Η Χρύσα Κατσαρίνη για την κακοποιητική σχέση που είχε: "Αναγνώριζα τα προειδοποιητικά σημάδια, απλά τα αγνοούσα"

Η Χρύσα Κατσαρίνη για την κακοποιητική σχέση που είχε: "Αναγνώριζα τα προειδοποιητικά σημάδια, απλά τα αγνοούσα"

-

Στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη στο YouTube βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσα Κατσαρίνη. Σε μια αποκαλυπτική συζήτηση, η δημοφιλής stand-up comedian αναφέρθηκε και στην κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

"Για ένα διάστημα μετά ήθελα να μείνω μόνη μου, πάντα το κάνω αυτό. Ειδικά όταν έχεις περάσει από κακοποιητική σχέση, είσαι κάποιος άλλος μετά. Γιατί είσαι αυτός που ήσουν, με το τραύμα. Οπότε πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το ποια είσαι. Οπότε παίρνω χρόνο γενικά. Δεν μπαίνω σε σχέση, ούτε σεξ κάνω για ένα διάστημα.

Σίγουρα με γέμισε με φόβο και καχυποψία η κακοποιητική σχέση που είχα, αλλά και με γνώση και εμπειρία. Πλέον αναγνωρίζω τα red flags πολύ γρήγορα. Και πριν τα αναγνώριζα τα προειδοποιητικά σημάδια, τα έβλεπα, απλά τα αγνοούσα, επέλεγα να μην τα δω. Τώρα πλέον όχι.

Οι τοξικοί άνθρωποι δυστυχώς κάνουν πάρα πολύ καλό σεξ. Είναι η υπερδύναμή τους. Τον αγαπούσα ως άνθρωπο πάρα πολύ, γι’ αυτό και έζησα ό,τι έζησα μαζί του και έμεινα όσο έμεινα. Έλεγα: τώρα πέρασε το περιστατικό με την κακοποίηση, είμαστε καλά, δεν θα ξανασυμβεί αυτό που συνέβη για 6 ώρες συνεχόμενα. Έκανα σεξ γιατί ένιωθα πως είμαστε καλά.

Προειδοποιητικό σημάδι είναι, για παράδειγμα, το αν σε μειώνει. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει από κάτι πολύ μικρό και δυσδιάκριτο, να μην το αντιληφθείς ως κάτι κακό. Εμένα μου έλεγε «δεν σου πάει αυτό το χρώμα στα μαλλιά» ή «δεν μου αρέσει όταν πιάνεις τα μαλλιά σου πάνω». Δεν ξανάπιασα τα μαλλιά μου επάνω, γιατί ήθελα να αρέσω στον σύντροφό μου" εξομολογήθηκε η Χρύσα Κατσαρίνη.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα (από το 41.40' και μετά)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)