Celebrity

02 Αυγούστου 2024 14:01

Παρασκευή Κερασιώτη: Η εξομολόγηση για τη δύσκολη περίοδο που διανύει - "Δεν τρώω σχεδόν καθόλου, δεν έχω δύναμη"

Παρασκευή Κερασιώτη: Η εξομολόγηση για τη δύσκολη περίοδο που διανύει - "Δεν τρώω σχεδόν καθόλου, δεν έχω δύναμη"

-

Μια εξομολόγηση έκανε η Παρασκευή Κερασιώτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται καταρρακωμένη και έγραψε πως βιώνει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της τους τελευταίους μήνες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να φάει.  

Διαβάστε επίσης! Ξεσπά η Παρασκευή Κερασιώτη για την άσχημη συμπεριφορά που βίωσε από γνωστό σχεδιαστή: "Ένιωσα σαν σκουπίδι"

Παρασκευή Κερασιώτη – Η εξομολόγηση για τη δύσκολη περίοδο που διανύει

«Θα σας μιλήσω για τους τελευταίους μήνες, πολλά πράγματα στη ζωή μου δεν πάνε καλά, για ένα θέμα που θέλω να σας μιλήσω είναι το φαγητό. Δεν ήμουν ποτέ σε αυτή την κατάσταση, δεν τρώω σχεδόν καθόλου, δεν έχω δύναμη, αντοχή, δεν θέλω να κάνω τίποτα, θέλω να κοιμάμαι, θέλω να είμαι μόνη μου.

Είναι πολύ σπάνιο να σε καταλάβουν, να καταλάβουν τι είναι αυτό που περνάς. Να προσέχετε τον εαυτό σας, μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος, εσείς να το κάνετε. Να σας αγαπάτε, να παλεύετε, να ονειρεύεστε, να είστε γεμάτοι αγάπη, μην αφήνετε το άγχος να σας κερδίσει. Οι όμορφες ψυχές στο τέλος τα καταφέρνουν, μην το ξεχνάτε», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)