Celebrity

02 Αυγούστου 2024 11:30

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τέλος τα γυρίσματα για τη "Γη της Ελιάς" - Η ανάρτησή της

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τέλος τα γυρίσματα για τη "Γη της Ελιάς" -  Η ανάρτησή της

-

Στον τέταρτο κύκλο της «Γης της Ελιάς» θα δούμε τη Ναυσικά Παναγιωτακόπουλου. Το μοντέλο και ηθοποιός θα μπει στη σειρά και θα ενσαρκώσει τη Νόρα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής. Η Νόρα θα πάει στη Μάνη και θα προκαλέσει αναστάτωση, όπως είδαμε στο τρέιλερ του νέου κύκλου της «Γης της Ελιάς».

Μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτακόπουλου πριν από λίγες ώρες έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα στη σειρά του Mega ολοκληρώθηκαν για αυτή και ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

Διαβάστε επίσης! Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Πηλαδάκη (Φωτό)

«My July • Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η 4η σεζόν έρχεται στο @megatvcom Νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπο μου πόσο χαρούμενη είμαι για αυτή τη συνεργασία! Δεν έχω λόγια να εκφράσω το πόσο τυχερή νιώθω που πρωταγωνιστώ σε ένα από το πιο πετυχημένα σήριαλ των τελευταίων ετών.

Ένας υπέροχος Ιούλιος που πέρασα φανταστικά, έμαθα καινούρια πράγματα και κυρίως αυτό που λατρεύω σε αυτό το επάγγελμα, γνώρισα εκπληκτικούς ανθρώπους! Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν (ξέρετε εσείς) που με βοηθήσατε από την πρώτη μέρα να νιώσω τόσο οικεία και που με κάνατε την τελευταία μέρα του γυρίσματος να φεύγω βουρκωμένη γιατί θα μου λείψετε! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Και εις το επανιδείν!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafsika (@nafsika_pan)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)