Celebrity

02 Αυγούστου 2024 10:00

Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Γιόρτασαν την επέτειο τους με βραδινό μπάνιο - Το βίντεο που ανέβασε ο τραγουδιστής

Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Γιόρτασαν την επέτειο τους με βραδινό μπάνιο - Το βίντεο που ανέβασε ο τραγουδιστής

-

 Μια σημαντική ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το ζευγάρι συμπλήρωσε 2 χρόνια σχέσης και για αυτό τόσο ο τραγουδιστής όσο και το μοντέλο έκαναν κάποιες πολύ τρυφερές αναρτήσεις στα social media.

Διαβάστε επίσης! Χρήστος Μάστορας: Η ανάρτηση για τα 2 χρόνια σχέσης με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη - "Ζωντανός, όσο ποτέ"!

Το βράδυ της Πέμπτης 1/08 ο Χρήστος Μάστορας έκανε ένα instastory και έδειξε στους ακολούθους του πως γιόρτασε την επέτειο 2 χρόνων σχέσης με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το ζευγάρι πήγε στην παραλία και πέρασε μια ρομαντική βραδιά κάνοντας βραδινό μπάνιο όπως είδαμε στο βίντεο που τράβηξε ο τραγουδιστής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Μάστορας πάντα κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν κρύβει πως είναι ερωτευμένος, καθώς φαίνεται πως στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη έχει βρει το άλλο του μισό!  

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)