Celebrity

31 Ιουλίου 2024 18:30

Αντρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου: Οι λεπτομέρειες του γάμου τους και ο τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στο γαμήλιο πάρτι

Αντρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου: Οι λεπτομέρειες του γάμου τους και ο τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στο γαμήλιο πάρτι

-

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Αντρέας Γεωργίου με την αγαπημένη του, Σιμώνη Χριστοδούλου και το περιοδικό ΟΚ! έφερε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του γάμου του ερωτευμεύνου ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης! Αντρέας Γεωργίου: Οι φωτογραφίες και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Σιμώνη Χριστοδούλου

Το μυστήριο θα γίνει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα στην Κύπρο, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Βάνα Δημητρίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Άντρια Παχίτη, η οποία είναι στιλίστρια στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Μάρτζυ Λαζάρου αποκάλυψε στην εκπομπή «Summer’s Cool» τον πασίγνωστο τραγουδιστή που θα διασκεδάσει τους καλεσμένους στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος θα βρεθεί στην Κύπρο και θα τραγουδήσει στον λαμπερό γάμο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)