Celebrity

31 Ιουλίου 2024 07:56

Κατερίνα Λιόλιου: Αποκάλυψε την αληθινή ιστορία πίσω από το τραγούδι "Νοικιάστηκε"

Κατερίνα Λιόλιου: Αποκάλυψε την αληθινή ιστορία πίσω από το τραγούδι "Νοικιάστηκε"

-

Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε για όλα στο Podcast "Ρώτα με ό,τι θες" της Lifo. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχία που έχει γνωρίσει, ενώ αποκάλυψε και την πραγματική ιστορία πίσω από το τραγούδι της "Νοικιάστηκε".

"Το… σπίτι δεν έχει αξία όπως τη φανταζόμαστε εμείς, είναι ανεκτίμητης αξίας. Φαντάζομαι ότι είναι αντιληπτό ότι είναι μεταφορική η αξία του «σπιτιού». Το «σπίτι» δηλώνει την υπόστασή μας, τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας, το εγώ μας.

Παρ’ όλα αυτά, η στιχουργός, η Ελένη Γιαννατσούλια, που έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι, το έγραψε με κυριολεκτικό τρόπο. Άσχετα που μετά το πήρε ο καθένας και το εξέφρασε με τον δικό του τρόπο.

Γιατί ήταν το παλιό της σπίτι που έμενε με τη σχέση της και πέρασε μετά από πολλά χρόνια από έξω και παρατήρησε από το τζάμι ένα άλλο ζευγάρι.

Και μάλιστα η οδός ήταν «Ηχούς 16», που λέει στο δεύτερο κουπλέ. Δεν είναι "έφτασαν Ήχους 16", πολλοί με ρωτάνε τι σημαίνει αυτό. Τους λέω: παιδιά, δεν είναι ποιητική αδεία, είναι η οδός του σπιτιού, Ηχούς 16. Αλήθεια λέω, δεν λέω ψέματα", αποκάλυψε η Κατερίνα Λιόλιου.

Στη συνέχεια και σε ερώτηση για την επιτυχία που σημειώνει, η Κατερίνα Λιόλιου τόνισε: "Είμαι 30 χρονών, τα έκλεισα τον Απρίλιο. Η επιτυχία δεν είναι αποτέλεσμα ενός χρόνου. Ο κόσμος βλέπει ένα-δύο χρόνια αλλά εγώ δουλεύω από τα 14 μου στη Θεσσαλονίκη που μένω. Μου φαίνεται λογικό, ωραίο, νορμάλ, φυσικό και ακόλουθο. Και έχουμε ακόμα δρόμο, έτσι αισθάνομαι"

Πηγή φωτογραφίας: ndp

Ακούστε παρακάτω όσα ειπώθηκαν (από το 2.08' και μετά):

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)