Celebrity

30 Ιουλίου 2024 09:00

Power of Love: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δήμος - "Με ειδοποίησαν ότι πεθαίνει, αύριο θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία"

Power of Love: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δήμος - "Με ειδοποίησαν ότι πεθαίνει, αύριο θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία"

-

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έμαθε ο Δήμος Περπερίδης κατά την διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι του "Power of Love".

Πιο συγκεκριμένα, ο 38χρονος παίκτης του ριάλιτι της αγάπης μιλώντας με την Κατερίνα Καραβάτου και τους συμπαίκτες του, εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια, πως ενημερώθηκε ότι ο σκύλος του είναι βαριά άρρωστος και ο ίδιος σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς.

"Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ολοκληρώσω την πρόταση. Το πρωί, όταν φεύγαμε για το ραντεβού, με ειδοποίησαν ότι ο σκύλος μου πεθαίνει. Μου είπαν ότι έχει από 4 βδομάδες μέχρι έναν χρόνο. Δεν είναι το πρόβλημα ότι αρρώστησε. Απλά στη σκέψη ότι δεν θα τον χαιρετήσω…

Τον έχω 7 χρόνια. Όταν γεννήθηκε, είχε από 2 μηνών δυσπλασία. Όλοι οι γιατροί έλεγαν ότι θα μείνει ανάπηρος. 7 χρόνια ζει κανονικά, δεν έχει γκρινιάξει ποτέ ποτέ ποτέ. Κι εγώ τώρα αισθάνομαι ότι είναι τα τελευταία του κι εγώ είμαι εδώ…

Έχω μάχη μέσα μου αν πρέπει να μείνω εδώ ή να πάω εκεί. Θα περιμένω αύριο να ξεκινήσει χημειοθεραπεία. Αν ο οργανισμός του δεν το δέχεται, θα πάω εκεί. Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερα, δεν ξέρω αν πονάει. Απλά η σκέψη ότι δεν θα προλάβω να τον χαιρετήσω δεν υπάρχει καν", εξομολογήθηκε ο Δήμος με δάκρυα στα μάτια και στη συνέχεια ζήτησε να μετακινηθεί στο διπλανό δωμάτιο ώστε να ηρεμήσει.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)