Celebrity

23 Ιουλίου 2024 15:36

Καμάλα Χάρις: Το τραγούδι της Μπιγιονσέ που θα χρησιμοποιηθεί στην προεκλογική εκστρατεία της (Video)

Καμάλα Χάρις: Το τραγούδι της Μπιγιονσέ που θα χρησιμοποιηθεί στην προεκλογική εκστρατεία της (Video)

-

Σύσσωμο το Χόλιγουντ στηρίζει την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στην προεκλογική της εκστρατεία, ενώ την ίδια ώρα το CNN αναφέρει ότι η Μπιγιονσέ έδωσε στην Κάμαλα Χάρις την έγκρισή της να χρησιμοποιήσει το τραγούδι της Freedom ως επίσημο τραγούδι την προεκλογική εκστρατεία της.

Επικαλούμενη πηγή κοντά στη Χάρις, το αμερικανικό δίκτυο τονίζει ότι «η Μπιγιονσέ η οποία είναι γνωστή για την τήρηση αυστηρών κατευθυντήριων γραμμών σχετικά με τη μουσική της, ενέκρινε γρήγορα την καμπάνια της Χάρις όταν ζήτησαν άδεια να χρησιμοποιήσουν το «Freedom» τη Δευτέρα».

Το τραγούδι ακούστηκε σε εκδήλωση του επιτελείου της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, ενώ τελείωνε την ομιλία της. Η μητέρα της Μπιγιονσέ, υποστήριξε τη Χάρις την Κυριακή, αναφέρει επίσης το CNN.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κάμαλα Χάρις έχει πλέον εξασφαλίσει την υποστήριξη επαρκούς αριθμού αντιπροσώπων στο συνέδριο του Δημοκρατικού κόμματος -τουλάχιστον 1.967- που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο Σικάγο και άρα μπορεί να θεωρείται οριστικό πως θα είναι η υποψήφια του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου μετά την αποχώρηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν από την κούρσα, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)