Celebrity

07 Ιουλίου 2024 11:35

Σίσσυ Χρηστίδου για MAD VMA: "Υπάρχουν και άλλα γκρουπ, οι Onirama, οι Alcatrash… μην κοιτάς που δεν τους παίζουν οι εκπομπές μας"

Σίσσυ Χρηστίδου για MAD VMA: "Υπάρχουν και άλλα γκρουπ, οι Onirama, οι Alcatrash… μην κοιτάς που δεν τους παίζουν οι εκπομπές μας"

-

Το πρωί της Κυριακής 7 Ιουλίου στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" εμφανίστηκε μέσω skype ο Youtuber Φίλιππος Ιωάννου, με αφορμή τα "Mad Video Music Awards 2024" που θα προβληθούν απόψε το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Φίλιππος Ιωάννου ανέφερε πως στη φετινή διοργάνωση δεν υπήρχε το βραβείο "Καλύτερο συγκρότημα", το οποίο τα τελευταία χρόνια κέρδιζαν οι Μέλισσες.

Εκείνη τη στιγμή, η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε τη διαφωνία της.

«Υπάρχουν και άλλα γκρουπ, οι Onirama, οι Alcatrash…Υπάρχουν! Μην κοιτάς που δεν τους παίζουν οι εκπομπές μας», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου γελώντας και πρόσθεσε: «Δεν έχει άλλες μπάντες ρε παιδιά; Εμείς έχουμε μετά την μπάντα του Ίαν Στρατή. Να αφαιρεθεί όλη η κατηγορία; Δεν συμφωνώ. Καλά θα ανακατευτώ τώρα εγώ; Τι με νοιάζει...».

Δείτε επίσης! Σε σοκ η Σίσσυ Χρηστίδου: "Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι το 2024 μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο"

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν παντρεμένη με τον frontman των Onirama Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ στην εκπομπή της είναι και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία στο παρελθόν είχε σχέση με τον τραγουδιστή των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)