Celebrity

05 Ιουλίου 2024 08:37

Ελένη Καστάνη: Αυτοί είναι οι λόγοι που πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της - "Τα πάντα παραμέλησα για το παιδί"

Ελένη Καστάνη: Αυτοί είναι οι λόγοι που πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της - "Τα πάντα παραμέλησα για το παιδί"

-

Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχτηκε την Ελένη Καστάνη το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου στην εκπομπή "Καλύτερα αργά".

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που πήρε διαζύγιο από τον πατέρα του παιδιού της.

"Εγώ χώρισα με τον άντρα μου γιατί είχαμε 7 χρόνια διαφορά, ήταν νεότερός μου. Με το που γέννησα το παιδί... Το οποίο δε το έκανα αμέσως, πέρασαν επτά χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι και άλλα δυο που ήμασταν μαζί πριν, μέχρι να έρθει το παιδί. Το παιδί είναι καταλύτης στη σχέση. Ο άντρας μου είχε ακόμα τη διάθεση του να βγαίνει, του ξενυχτιού, ήταν και αρκετά μποέμ σαν άνθρωπος.

Εγώ ήμουν πιο μεγάλη, πιο αφιερωμένη στο παιδί. Με το που γεννήθηκε το παιδί για μένα δεν υπήρχε τίποτα. Τον παραμέλησα τον άντρα μου, το ομολογώ. Τα πάντα παραμέλησα για το παιδί. Εκτός από τη δουλειά, την οποία επίσης έκανα με μέτρο μετά το παιδί. Έκανα μια δουλειά για να μπορώ να βλέπω το παιδί. Δε μου μεγάλωσαν τον γιο μου ξένες γυναίκες. Ήμουν εγώ και η μητέρα μου.

Όταν έλειπα εγώ, ήταν η μαμά μου. Με το που έμπαινα στο σπίτι εγώ, έφευγε εκείνη. Είχε την άποψη από τον μπαμπά της, ότι δε πρέπει να είμαστε στα σπίτια των παιδιών. Με τον άντρα μου κράτησα πολύ καλές σχέσεις. Μπορεί να χωρίσαμε και να πήραμε διαζύγιο, αλλά δε χωρίσαμε ποτέ. Πάντα ήθελα το καλό του. Και να παντρευόταν θα ήμουν χαρούμενη... Η μόνη μας διαφορά ήταν αυτή της ηλικίας και το ότι πέρασε μια δεκαετία σχεδόν μέχρι να έρθει το παιδί.

Αν το παιδί ερχόταν νωρίτερα, ίσως να μην είχαμε χωρίσει ποτέ με τον Γιάννη. Εγώ ήμουν 39 χρονών όταν γέννησα τον γιο μου, ήθελα να βιώσω τη μητρότητα. Το έκανα πολύ συνειδητά" εξομολογήθηκε η Ελένη Καστάνη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)