Celebrity

25 Ιουνίου 2024 18:40

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Το mail - απάτη που έλαβε - "Είναι ψέμα ξεκάθαρο"

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Το mail - απάτη που έλαβε - "Είναι ψέμα ξεκάθαρο"

-

Ένα email – απάτη δέχθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4» και το μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό. Η παρουσιάστρια έδειξε το εν λόγω mail, ενώ είπε στους τηλεθεατές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Διαβάστε επίσης!  Στούντιο 4: Συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τον καλεσμένο της - "Μαζεύω πολύ τα κομμάτια μου για να το πω αυτό χωρίς να κλάψω…"

«Θυμάσαι που σου ήρθε ένα mail ψεύτικο την προηγούμενη εβδομάδα που σου έλεγε για επιστροφή φόρου; Μου ήρθε και εμένα. Από την Ισπανία, εκτός αν έχω και στην Ισπανία οικονομικά συμφέροντα κι έχω επιστροφή φόρου. Είναι στο περίπου το σήμα της ελληνικής κυβέρνησης, σα μαϊμού. Μού ήρθε τώρα από ένα ό,τι να ‘ναι mail και το έστειλαν σε άλλους 515 ανθρώπους.

Εδώ λέει ότι θα είναι κάθε μήνα η επιστροφή φόρου…Είναι ψέμα ξεκάθαρο και ζητά τα στοιχεία της τράπεζας, αλλά αν το δείτε από κάτω θα λέει πως έχει έρθει από τη Μαδρίτη. Δεν είναι αληθινό και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στα mail και στα μηνύματα… Μεγάλη προσοχή και στα mail και στα μηνύματα. Δεν στέλνουν mail οι μεγάλοι οργανισμοί κι επικοινωνούν με άλλον τρόπο μαζί σου…Είναι σε τι φάση θα σε βρουν, Θανάση. Προφανώς για να το κάνουν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που την πατάνε. Να είσαι αγχωμένος κάπου ή να μην έχεις χρήματα και σου έρχεται ένα mail που να λέει επιστροφή φόρου», είπε μεταξύ άλλων η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4».


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos