Celebrity

21 Ιουνίου 2024 09:18

Κώστας Φραγκολιάς: Εξηγεί τους λόγους που δε μιλάει πια με τον Άρη Σοϊλέδη - Βρέθηκαν στο ίδιο event και δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Κώστας Φραγκολιάς: Εξηγεί τους λόγους που δε μιλάει πια με τον Άρη Σοϊλέδη - Βρέθηκαν στο ίδιο event και δεν αντάλλαξαν κουβέντα

-

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκαν τυχαία την Πέμπτη 20 Ιουνίου ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Άρης Σοϊλέδης, ωστόσο δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας στην κάμερα ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Κώστα Φραγκολιά και είπε: "Δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε αν μιλάω με τον Κώστα Φραγκολιά".

Κατόπιν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον συνεργάτη της για ποιον λόγο δεν μιλάνε πια και ο Κώστας Φραγκολιάς απάντησε: "Συμφωνώ με αυτό που είπε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το αν μιλάμε. Δεν μπήκαμε μαζί και δεν μας πήραν από το χεράκι να πάμε μαζί".

Στη συνέχεια ο Κώστας Φραγκολιάς με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή έκαναν ένα χιουμοριστικό σκετσάκι με τους τρόπους που μπορείς να αποφύγεις τον άλλον όταν είστε στον ίδιο χώρο.

Λίγο αργότερα ο Κώστας Φραγκολιάς εξήγησε: "Θα σου πω σοβαρά τώρα γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη. Επειδή ο Άρης μου έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα. Τις έχει δείξει. Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω κτλ. Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του. Εγώ τώρα θα τον πιέσω με το ζόρι; Δεν ψήνεται. Δεν είναι δεν σε θέλω μία δεν σε θέλω δέκα. Έχει δείξει τις προθέσεις του κι εγώ το σέβομαι, τέλος".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)