Celebrity

12 Ιουνίου 2024 08:38

Στο νοσοκομείο η Όπρα Γουίνφρεϊ

Στο νοσοκομείο η Όπρα Γουίνφρεϊ

-

Δύσκολες στιγμές για την Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, λόγω ίωσης στο στομάχι.

Πιο συγκεκριμένα, στις 11 Ιουνίου, η 70χρονη παρουσιάστρια έλειπε από μία προγραμματισμένη εμφάνισή της στην εκπομπή "CBS Mornings".

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η καλή της φίλη Gayle King αναφέρθηκε στην απουσία της, λέγοντας: "Είχε στομαχική ίωση. Δεν θα γίνω πολύ γραφική. Περιττό να πω ότι κατέληξε στο νοσοκομείο με αφυδάτωση, όπου έπρεπε να κάνει ενδοφλέβια. Ήταν ένα πολύ σοβαρό πράγμα και έπρεπε να ξεκουραστεί. Θα είναι εντάξει. Ελπίζω να μην είναι θυμωμένη μαζί μου που μοιράζομαι αυτή τη λεπτομέρεια".

Eκπρόσωπος της Όπρα Γουίνφρεϊ είπε στο People ότι: "Η κυρία Γουίνφρεϊ αναρρώνει μετά από ιό του στομάχου και έλαβε ενδοφλέβια αγωγή λόγω αφυδάτωσης μετά από σύσταση του γιατρού της. Ξεκουράζεται και νιώθει καλύτερα κάθε μέρα".

Θυμίζουμε πως πέρσι υπήρχαν φήμες ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ έπαιρνε το "Ozempic", το φάρμακο για τον διαβήτη που έχει γίνει μόδα στο Χόλιγουντ, μεταξύ εκείνων που προσπαθούν να αδυνατίσουν.

Στη συνέχεια η 70χρονη παραδέχθηκε ότι όντως παίρνει φάρμακα για την απώλεια βάρους.

"Τρώω το τελευταίο μου γεύμα στις 4 η ώρα, πίνω 4 λίτρα νερό την ημέρα και χρησιμοποιώ τις αρχές Weight Watchers για τη μέτρηση πόντων. Είχα επίγνωση των φαρμάκων, αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι είχα τη δύναμη της θέλησης να το κάνω. Δεν νιώθω πλέον έτσι" είχε πει η Όπρα σε συνέντευξή της.

Πηγή φωτογραφίας: afpforum

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)