Celebrity

09 Ιουνίου 2024 23:30

Ευρωεκλογές 2024: Ο Αυτιάς μπήκε στο πλατό του ΣΚΑΪ την ώρα των αποτελεσμάτων! "Γιώργο είσαι καλά;"


Ευρωεκλογές 2024: Ο Αυτιάς μπήκε στο πλατό του ΣΚΑΪ την ώρα των αποτελεσμάτων! "Γιώργο είσαι καλά;"

-

Πρώτος στους ψήφους φαίνεται πως θα τερματίσει ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος εξασφάλισε την εκλογή του στην Ευρωβουλή με την Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της πολιτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ με την Σία Κοσιώνη ο δημοσιογράφος μπήκε στο πλατό αφήνοντας άναυδη την παρουσιάστρια καθώς πριν λίγο μιλούσε για εκείνον.

 «Γιώργος Αυτιάς, πρώτος για την ώρα» είπε η Σία Κοσιώνη με τον Αλέξη Παπαχελά να της απαντά: «Μόλις το είπατε, ήρθε κιόλας».

«Α, με το που είπα Γιώργος Αυτιάς, εμφανίστηκε! Καλά, μπες μέσα και θα σου βρούμε καρέκλα! Μπες! Γιώργο, συγχαρητήρια», ανέφερε η Σία Κοσιώνη.

«Ευχαριστώ την Ελλάδα και ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες. Ευχαριστώ την Ελλάδα για αυτό που έζησα όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό που μου είπαν, όπου πήγα, ήταν συνέχισε εκεί που θα πας, αυτό που έλεγες στην τηλεόραση, αυτό που συζητούσες με τους συναδέλφους σου, αυτά τα οποία πίεζες για την ελληνική κοινωνία και μίλα ελεύθερα. Ό,τι έκανα στη ζωή μου το οφείλω σε εσάς, ότι θα κάνω το οφείλω σε εσάς. Αυτό που βλέπετε απόψε είναι η δύναμη του Έλληνα. Σπάσαμε έναν πάγο απόψε», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αυτιάς.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)