Exclusive

25 Σεπτεμβρίου 2024 23:07

Αποκλειστικό βίντεο! Μαρινέλλα: Η κόρη και η οικογένειά της στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται μετά τη λιποθυμία στο Ηρώδειο

Αποκλειστικό βίντεο! Μαρινέλλα: Η κόρη και η οικογένειά της στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται μετά τη λιποθυμία στο Ηρώδειο

-

Η Μαρινέλλα το βράδυ της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε στη σκηνή.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια την ώρα του προγράμματος και ενώ τραγουδούσε, σωριάστηκε μπροστά στους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν κάτω από την Ακρόπολη να την απολαύσουν από κοντά.

Αμέσως οι μουσικοί της, άνθρωποι της παραγωγής και διασώστες έτρεξαν κοντά της για να δουν τι συνέβη.

Στη συνέχεια, η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε εκτός σκηνής και με ασθενοφόρο διακομίστηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Με το που έφτασε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, μετά από λίγο κατέφτασε και η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη και η οικογένειά της.

Δείτε επίσης! Μαρινέλλα: Η στιγμή που κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου - Σοκαριστικό βίντεο

Μάλιστα, η Τζωρτζίνα Σερπιέρη βλέποντας τους δημοσιογράφους έξω από το νοσοκομείο, τους είπε να σεβαστούν τη στιγμή και πρώτα να μάθει το οικογενειακό περιβάλλον της Μαρινέλλας τι ακριβώς συνέβη και μετά θα προβούν σε δηλώσεις.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικό βίντεο του FTHIS από τη στιγμή που η οικογένεια της Μαρινέλλας φτάνει στο ιδιωτικό θεραπευτήριο του Αμαρουσίου.

Κόρη Μαρινέλλα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)