Παράξενα

Σήμερα 11:59

ΟΗΕ: Η γκάφα του προέδρου της Αϊτής - Ήπιε νερό από την... κανάτα (βίντεο)

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Αϊτής, μιλούσε από το βήμα του ΟΗΕ, για τις ψευδείς δηλώσεις του Ντόναλντς Τραμπ, για μετανάστες από την Αϊτή που τρώνε σκύλους  στο Οχάιο.

ΟΗΕ: Η γκάφα του προέδρου της Αϊτής - Ήπιε νερό από την... κανάτα (βίντεο)
-

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, είχε και κάποιες "ιδιείτερες" στιγμές που "έκλεψαν την παράσταση" με πρωταγωνιστή τον μεταβατικό πρόεδρο της Αϊτής, Έντγκαρντ Λεμπλάνκ Φιλς.

Όπως φαίνεται, σε βίντεο, ο Αϊτινός πολιτικός, ενώ βρισκόταν στο βήμα, αντί να πιει νερό από το ποτήρι που έχουν στη διάθεσή τους οι ομιλητές που βρίσκονται στο βήμα, ήπιε νερό από την... κανάτα κάτι που τράβηξε τα βλέμματα.

Ο Αϊτινός πολιτικός δεν κατάλαβε το λάθος του με αποτέλεσμα το νερό να πέσει στο κοστούμι του και ο ίδιος προσπάθησε να σκουτιστεί όπως όπως.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ο μεταβατικός πρόεδρος της Αϊτής ήθελε να αναφερθεί στους ψευδείς ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ ότι οι μετανάστες από την Αϊτή τρώνε γάτες και σκύλους στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο, θέση που κόστισε σημαντικά στον υποψηφίο πρόεδρο των ΗΠΑ κατά το ντιμπέιτ που είχε με την αντίπαλό του των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις.

«Θα ήθελα να απευθύνω τον αδελφικό μου χαιρετισμό στους φίλους της Αϊτής που έχουν δείξει την αλληλεγγύη τους στους μετανάστες από τη χώρα μου και ειδικά σε όσους ζουν στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο» είπε μεταξύ άλλων ο Φιλς.

Ο ίδιος είχε εκφράσει την αγωνία του για τους Αϊτινούς στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο και την προκατάληψη που αντιμετωπίζουν μετά τα fake news του Τραμπ.

 Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της πόλης

Εορτολόγιο - 27 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μητσοτάκης σε Γκουτέρες: Λύση του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του ΣΑ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)