Υγεία

Σήμερα 08:10 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 12:25

Μαρινέλλα: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες - Τα νεότερα για την υγεία της (βίντεο)

Η δημοφιλής τραγουδίστρια νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο στη ΜΕθ. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με πληροφορίες.

Μαρινέλλα: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες - Τα νεότερα για την υγεία της (βίντεο)
-

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου η Μαρινέλλα, για δεύτερο 24ωρο.

Η τραγουδίστρια που κατέρρευσε την ώρα που τραγουδούσε στο Ηρώδειο νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, αφού η εγκεφαλική αιμορραγία ήταν εκτεταμένη. Αν και πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχει ποιοτική βελτίωση στους δείκτες της, οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες.

Μάλιστα, στα θετικά νέα είναι ότι η Μαρινέλλα παρά το γεγονός ότι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, δεν είναι διασωληνωμένη, έχει επαφή με το περιβάλλον και οι γιατροί παρακολουθούν αν το αιμάτωμα υποχωρεί και μπορέσει να αποφυγει το χειρουργείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ,, η μεγάλη τραγουδίστρια έχει κάποια επικοινωνία με το περιβάλλον, ανταποκρινόμενη -ακόμα και μερικώς - σε ερεθίσματα του περιβάλλοντος, αλλά η κατάστασή της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

 Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της πόλης

Βία ανηλίκων - Ιωάννινα: Συμπλοκή δεκάδων νεαρών “έστειλε” πέντε άτομα στο νοσοκομείο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)