Πολιτισμός

25 Σεπτεμβρίου 2024 23:47

Μαρινέλλα: Νοσηλεύεται με εγκεφαλικό η τραγουδίστρια - Η στιγμή της κατάρρευσης (βίντεο)

Αγωνία για την υγεία της δημοφιλούς τραγουδίστριας που κατέρρευσε επί σκηνής. Καρέ-καρέ οι στιγμές πριν την λιποθυμία της, Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής για το περιστατικό.

Μαρινέλλα: Νοσηλεύεται με εγκεφαλικό η τραγουδίστρια - Η στιγμή της κατάρρευσης (βίντεο)
-

Αγωνία υπάρχει για την κατάσταση της υγείας της δημοφιλούς τραγουδίστριας Μαρινέλλας, που κατέρρευσε επί σκηνής την ώρα της συναυλίας της στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης.

Η 86χρονη τραγουδίστρια, λίγο μετά την εμφάνισή της στη σκηνή κατά τη διάρκεια του τρίτου τραγουδιου που ερμήνευε, έχασε τις αισθήσεις της με τους μουσικούς και την παραγωγή να σπεύδουν για να τη βοηθήσουν.

Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική και υποβάλλεται σε εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εκγεφαλικό επεισόδιο, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. 

Ο κόσμος μετά το αρχικό σοκ άρχισε να καταχειροκροτεί την μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία αποχώρησε υποβασταζόμενη από τους μουσικούς που βρίσκονταν γύρω της και τους διασώστες που έσπευσαν πάνω στη σκηνή για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Οι θεατές έντρομοι απο το περιστατικό, αποχώρησαν από τον χώρο καθώς η συναυλία ματαιώθηκε με την εταιρεία παραγωγής να βγάζει ανακοίνωση για το περιστατικό. 

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Βίντεο με τη στιγμή της κατάρρευσης,  κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με το πλήθος κόσμου να εύχεται "περαστικά" και ταχεία ανάρρωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Περιστέρι - Παχατουρίδης: Έστειλαν γλάστρα με ύποπτη σκόνη στον Δήμαρχο

Ακρίβεια: Στα “ύψη” οι τιμές στα οπωροκηπευτικά (εικόνες)

Κατερίνη: “Βουτιά” θανάτου από τον 4ο για άντρα που εκτελούσε εργασίες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)