Αθλητικά

25 Σεπτεμβρίου 2024 20:53

Ολυμπιακός: Φέρνει στο λιμάνι τον Ουνάς

Σύμφωνα με τον έγκυρο σε θέματα μεταγραφών δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Ολυμπιακός και Άνταμ Ουνάς έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ολυμπιακός: Φέρνει στο λιμάνι τον Ουνάς
-

Την μεσοεπιθετική του γραμμή ενισχύει ο Ολυμπιακός λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς όπως όλα δείχνουν θα ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Άνταμ Ουνάς.

Ο διεθνής Αλγερινός εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν στο στόχαστρο των Πειραιωτών, μετά και την αποδέσμευση του από τη Λιλ. Μαζί με τον Γιουσούφ Γιαζιτσί αποτελούν τους πλέον κύριους μεταγραφικούς στόχους για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ, με την περίπτωση του Ουνάς μάλιστα να μοιάζει «τελειωμένη».

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο «X», τόνισε: «Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία για να υπογράψει τον πρώην εξτρέμ των Νάπολι και Λιλ, Αντάμ Ουνάς, ως ελεύθερο. Δύο χρόνια συμβόλαιο, μέχρι το 2026»,

Γεννημένος στην Γαλλία, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Μπορντό. Το 2017 πήρε μεταγραφή στην Νάπολι έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο δεν αποτελούσε μέλος της ομάδας, με τους «παρτενοπέι» να τον στέλνουν δανεικό στις Νίς (2019), Κάλιαρι (2020) και Κροτόνε (2021) αντίστοιχα, πριν η Λιλ τον αγοράσει τον Σεπτέμβριο του 2022 δίνοντας 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ουνάς, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός χαφ, όσο και στα δυο άκρα της επίθεσης.

Αριστεροπόδαρος, στο 1,72, θα κλείσει τα 27 του έτη τον Νοέμβριο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, φόρεσε τη φανέλα της Λιλ, με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ σε 1.011', ενώ το τελευταίο του ματς στην Γαλλία ήταν ένα 3-1 κόντρα στην Μαρσέιγ στις 05/04 όπου πέρασε ως αλλαγή.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίγιο - Καταγγελία: 34χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 11χρονη ανιψιά του με μαχαίρι

Σίφνος: Ενέδρα και ληστεία σε ταχυδρόμο

Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: “Ο πατέρας της δράστιδος της έδινε εύσημα”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)